Het voorgeslacht van mijn kinderen


De resultaten van het onderzoek naar de voorouders van mijn kinderen zijn omvangrijk. Van de voorouders is informatie rond de overige kinderen gezocht en gevonden. Ook zijn van veel originele akten en andere documenten scans verzameld. Alles is opgenomen in een uitgebreide database met allerhande dwarsverbanden. Het publiceren van die database zou deze website omvangrijk en traag maken.

Daarom is hier alleen het directe voorgeslacht van mijn kinderen opgenomen. Vanwege de privacy van nog levende personen en het voorkomen van te grote downloads zijn onderstaand de afzonderlijke kwartierstaten van de vier grootouders gepubliceerd.

De pdf-bestanden kunnen worden geopend door op de betreffende foto's te klikken.

Deze boekjes vatten geen afbeeldingen of uitgebreide notities. Daarmee wordt het een dorre opsomming van feiten. Een beetje saaie boekwerkjes, maar ze zijn wel digitaal doorzoekbaar. Mocht u meer informatie over één of meerdere personen uit die documenten willen ontvangen, neem dan gerust contact op. Dan wel graag duidelijk vermelding over wie of wat het gaat.

Ook correcties of aanvullingen zijn welkom.Frans van Steenbeek

* 22 maart 1918 - † 9 november 1992

 

∞ 26 oktober 1950


Cornelia van Roekel

* 3 april 1923 - † 8 september 1999

 


 

Jan Vlastuin

* 12 april 1919 - † 20 juli 1996

∞ 3 mei 1944


Dilia van de Weerd

* 25 februari 1917 - † 10 februari 1997

 


In eerdere versies van deze website heeft u wellicht databases geraadpleegd. Het actualiseren van de databases was relatief veel werk. Vanwege die bewerkelijkheid heb ik gekozen voor de presentatie via de hier boven te downloaden pdf-bestanden. Deze kunt u desgewenst lokaal opslaan voor eigen gebruik (zie voorwaarden) om de documenten te kunnen doorzoeken.

Inmiddels zijn er diverse contacten geweest met anderen die hun voorouders zochten. Ik vind het leuk om via email of direct contact gegevens te kunnen delen. Van harte nodig ik u daarom uit om contact op te nemen wanneer u uw eigen voorouders in deze documenten heeft gevonden. Ik heb namelijk zeer waarschijnlijk meer informatie voor u.


Ik heb gepoogd de resultaten van mijn onderzoeken zo objectief en getrouw mogelijk weer te geven. Toch raad ik iedereen aan om de feiten uit dit overzoek te verifiëren in de oorspronkelijke bronnen voordat deze gegevens worden overgenomen in eigen onderzoeken.