Het voorgeslacht van mijn kinderen


De resultaten van het onderzoek naar de voorouders van mijn kinderen zijn omvangrijk. Van veel personen is informatie rond de overige kinderen gezocht en gevonden. Ook zijn van veel originele akten en andere documenten scans verzameld. Alles is opgenomen in een uitgebreide database met allerhande dwarsverbanden. Het publiceren van die database zou veel tijd en ruimte op de server in beslag nemen.

Er wordt daarom hier alleen het voorgeslacht van mijn kinderen opgenomen. Normaal zou dat één kwartierstaat (= weergave voorgeslacht) zijn. Vanwege de privacy van nog levende personen en het voorkomen van te grote downloads worden onderstaand de afzonderlijke kwartierstaten van de vier grootouders gepubliceerd. De pdf-bestanden kunnen worden geopend door op de betreffende foto's te klikken.

Deze boekjes vatten geen afbeeldingen en uitgebreide notities. Daarmee wordt het een dorre opsomming van feiten. Een beetje saaie boekwerkjes, maar ze zijn wel digitaal doorzoekbaar. Mocht u meer informatie betreffende één of meerdere personen uit die documenten willen ontvangen, neem dan gerust contact op. Dan wel graag duidelijk vermelding over wie of wat het gaat. Ook correcties of aanvullingen zijn welkom.Frans van Steenbeek

* 22 maart 1918 - † 9 november 1992

 

∞ 26 oktober 1950


Cornelia van Roekel

* 3 april 1923 - † 8 september 1999

 


 

Jan Vlastuin

* 12 april 1919 - † 20 juli 1996

∞ 3 mei 1944


Dilia van de Weerd

* 25 februari 1917 - † 10 februari 1997

 


In eerdere versies van deze website heeft u wellicht databases geraadpleegd. Het actualiseren van de databases was relatief veel werk. Gelijk had ik niet het idee dat er erg veel gebruik van werd gemaakt. Contacten over de databases waren namelijk sporadisch. Vanwege de bewerkelijkheid is nu gekozen voor de presentatie via de hier boven te downloaden pdf-bestanden. Deze kunt u desgewenst lokaal opslaan voor eigen gebruik (zie voorwaarden) om de documenten te kunnen doorzoeken.

Inmiddels zijn er contacten geweest met anderen die hun voorouders zochten. Het is leuk om via email of direct contact de informatie gericht te kunnen delen. Van harte nodig ik u daarom uit om contact op te nemen wanneer u uw eigen voorouders in deze documenten heeft gevonden. Ik heb namelijk zeer waarschijnlijk meer informatie, dan die in deze documenten staat.


Ik heb gepoogd de resultaten van mijn onderzoeken zo objectief en getrouw mogelijk weer te geven. Toch raad ik ieder aan om de feiten uit dit overzoek te verifiëren in de oorspronkelijke bronnen voordat deze gegevens worden overgenomen in eigen onderzoeken.